Kağıtspor Voleybol´a iki önemli isim

Voleybol takımına koordinatör, alt yapıya ise antrenör takviyesi yapıldı

Büyükşehir Kağıtspor Voleybol Takımı, hedefini 2. lig ve alt yapıya birçok yeni sporcu kazandırmak olarak belirledi. Takıma Koordinatör olarak ilimiz voleybolunun duayenlerinden Adem Durmuş getirilirken, alt yapıya da Yalçın Atalay atandı.

SEKA PARKTA İFTAR YAPTILAR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı, 2006-2007 sezonu hazırlıklarına başladı. Hafta içi ve hafta sonu Hasan Gemici Spor Salonunda yaptığı antrenmanlarla lige hazırlanan voleybolculara, Büyükşehir Kağıtspor yönetimi tarafından önceki akşam iftar yemeği verildi. SEKA Park Otel´de yapılan yemeğe Büyükşehir Kağıtspor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Durak, Voleybol Takımına Koordinatör olarak getirilen Adem Durmuş, Antrenör Asuman Nazlı ve yardımcısı Harun Tuğrul Işıl ile alt yapıda yeni göreve getirilen Yalçın Atalay katılırken, sporculardan Elif Yaltıraklı, Duygu Cengiz, Kübra Kuzu, Senev Deveci, İrem Aş, Kübra Kuş, Gamze Ediş ve Biner Kalkanlar hazır bulundu. Yemek sonrası Büyükşehirli yöneticilere teşekkür eden voleybolcular, SEKA Park Otel´in toplantı salonuna geçerek, yeni sezon değerlendirmesi yaptı.

DURAK: “KAĞITSPOR MARKA OLACAK”
Yeni sezon öncesi Büyükşehir Kağıtspor´a Voleybol Koordinatörü olarak Adem Durmuş´un getirildiğini belirten Süleyman Durak, yeni sezon hedeflerinin bir üst lige yükselmek olduğunu vurguladı. Büyükşehir Kağıtspor´u, Kocaeli sporunda bir marka yapmayı hedeflediklerinin altını çizen Durak, “Bu markada siz voleybolcularımıza da çok önemli görevler düşüyor. Bunun için bu sezon 2. lige çıkmalıyız” dedi.

ADEM DURMUŞ KOORDİNATÖR OLDU
Bu sezon Büyükşehir Kağıtspor Voleybol Takımında Koordinatör olarak göreve getirilen voleybolun duayenlerinden Adem Durmuş ise, Kocaeli´nde eskiden yaşanan voleybol havasının tekrar yaşanması için bu görevi kabul ettiğini belirterek, “26 yıldır bu sporun içindeyim. İlimizde voleybol sporu geçmiş yıllara oranla düşüşe geçti. Buda beni son derece üzmüştür. Kocaeli´nde eski voleybol havasını yakalatmak için Büyükşehir Kağıtspor´a büyük görev düşüyor. Önümüzdeki günlerde Kağıtspor camiasına ve Kocaeli voleyboluna birçok voleybolcu kazandırmak için çalışmalar yapacağız. Sizlerin de yeni yetişecek olan sporculara iyi birer örnek olmazı istiyorum” dedi.

ALT YAPIYA YALÇIN ATALAY GETİRİLDİ
Büyükşehir Kağıtspor Voleybol Antrenörü Asman Nazlı ise, yeni sezonda hedeflerinin bir üst lige yükselmek olduğun altını çizerek, geçen yıl kıl payı kaçırdıkları hedefe bu yıl ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Toplantıda ayrıca Voleybol takımının alt yapısını Yalçın Atalay´ın getirildiği açıklandı. Atalay, Anadolu Kız Meslek Lisesi´nde öğretmenlik görevi yapıyor. Daha önce İzmir DSİ Voleybol takımında görev yapan Atalay, bunda böyle Kağıtspor´a voleybolcu yetiştirmek için çaba sarf edecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!