Kağıtspor Gerede´de

Büyükşehir Kağıtspor Futbol Takımı, 2006-2007 sezonu öncesinde Gerede`de kampa girdi

Amatör Süper Ligin genç ve başarılı takımları arasında yer alan Büyükşehir Kağıtspor, 2006-2007 sezonu hazırlıklarına devam ediyor. Futbolcular pazartesi günü öğle yemeğinin ardından Gerede´ye hareket etti.

24 SPORCU GİTTİ
Yaklaşık 10 gün önce toplanarak 2006-2007 sezonu çalışmalarına Kocaeli´nde yaptığı kondisyon ağırlıklı antrenmanlarla hazırlanan Büyükşehir Kağıtspor, Bolu Gerede´de yapılacak olan 10 günlük kamp için Bolu Gerede Esentepe Kervan Otele hareket etti. Kamp öncesi SEKA Park Otelde futbolcular ile yöneticiler bir araya geldi. Yönetim Kurulu üyeleri Fahrettin Kandemir, Halit Bostancı, Ercüment Yıldırım, Süleyman Durak ve Cemal Terzi antrenör Yusuf Yazıcı ve sporculara başarılar dileyerek Bolu kampına uğurladı. 24 sporcunun katıldığı kampın, kafile başkanlığı Futbol Şube Sorumlusu yardımcısı Cemal Terzi yaptı.  


 
YÖNETİM TOPLANTISINI KAMPTA YAPACAK
5 Ağustos tarihine kadar kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yaparak lige hazırlanan ve 2 günlük dinlenmenin ardından Bolu Gerede´de bulunan Kervan Otelde 10 günlük kampa giren Büyükşehir Kağıtspor, Bolu kampının ardından 3. etap diye adlandırılan çalışmalara, Kocaeli´nde devam edecek. Bolu Gerede kampında hazırlık maçları da oynayacak olan Büyükşehir Kağıtspor, bu süre içerisinde eksikliklerini görme fırsatı bulacak. Büyükşehir Kağıtspor yönetiminin, antrenör Yusuf Yazıcı´nın raporu doğrultusunda eksik yerlere takviye yapması bekleniyor. Öte yandan Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulunun haftalık olağan toplantısını bu hafta sonu  futbolcuların kamp yaptığı otelde yapacağı belirtildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!