Kağıtspor Buz Hokeyi´nin gözü Avrupa´da

Continantal Cup hazırlıklarına sürdüren Büyükşehir Kağıtspor`da, 5 transfer.

Türkiye Buz Hokey Ligi´ni şampiyon olarak tamamlayarak Avrupa Kupaları´nda ülkemizi temsil edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, 5 transfer gerçekleştirdi. Buz Hokeyinde kariyer sahibi olan transferlerin ikisi İsveç, ikisi daha önce Kağıtspor takımında görev almış Ukranyalı ve biri de Türk sporculardan oluşuyor.

ZORLU RAKİPLER VAR
Ülkemizi Avrupa Buz  Hokeyi Contınental Cup maçlarında temsil etmeye hak kazanan Büyükşehir Kağıtspor, A grubunda, ülkelerinin şampiyon takımları ile mücadele edecek. Romanya Şampiyonu Miercurea Ciuc, Hırvatistan Şampiyonu KHL Mladost ve İspanya Şampiyonu Club Gel Puigcerda takımlarını geçerek bir üst tura çıkmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor bu doğrultuda transfer çalışmalarını gerçekleştirdi.

 

TRANSFERLERİ TANIYALIM
İsveç´in Alvdalen takımından alınan forvet Patrik Samuelsson 22 yaşında ve 17 yıldır buz hokeyi yapıyor. Diğer İsveçli  defans oyuncusu Thomas Petterson da 22 yaşında ve 17 yıldır Buz hokeyi sporu ile ilgileniyor. Polis Akademisi´nden transfer edilen milli oyuncu Emrah Özen ise 24 yaşında ve 14 yıldır bu sporla uğraşıyor. Ukranyalı oyuncularından Dimitro Gnitko ile yeniden anlaşma sağlayan Kağıtspor Buz hokeyi Kulübü, geçtiğimiz yıllarda Büyükşehir formasını başarıyla taşıyan Ukraynalı oyuncu Oleg Vaslyev´i de transfer ederek gücüne güç kattı.

HOKEYDE BİR İLKE İMZA ATACAKLAR
Büyükşehirli hokeyciler 14-16 Eylül tarihlerinde Romanya´da yapılacak olan bu önemli karşılaşmalar öncesinde gerçekleştirilen transferler ile hedefini büyüttü. Türk Buz Hokeyi tarihinde bir ilki gerçekleştirerek ikinci tura yükselmeyi hedefleyen Büyükşehir Kağıtspor, bu amaç doğrultusunda çalışmalarına azim ve kararlılıkla sürdürüyor.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!