Kağıtspor 2. Ligde

Büyükşehirli Voleybolcular, Eskişehir`de oynanan Play-Off maçları sonrası 2. Lig vizesi aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, önümüzdeki yıl ilimizi Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde temsil edecek. Eskişehir´de oynadığı grup maçlarında aldığı iki galibiyet 1 mağlubiyetle grubu 2. sırada tamamlayan Büyükşehirli bayanlar 2. lige terfi etti. 

  

YÖNETİM VE TARAFTAR DESTEĞİ

Terfi maçları için Eskişehir´de oynadığı Bursa Coşkunöz ve Adana Bilfen Koleji karşılaşmalarını 3-0 kazanarak 2. Lige çıkmayı garantileyen Büyükşehir Kağıtspor, son maçında Ankara Numune Özcan´a 3-1 mağlup oldu ve grubu ikinci sırada tamamlayarak 2. Lige çıkmaya hak kazandı. Eskişehir´de 3 gün boyunca lige çıkmak için mücadele veren Büyükşehirli bayanları Kulüp Bakanı Gülterin Görüm ile yöneticiler Fahrettin Kandemir, Nurettin Arıcan, Halit Bostancı ve Süleyman Durak yalnız bırakmazken, son oynanan Ankara Numune Özcan maçına Kocaeli´nden gelen 1 otobüs taraftar, şampiyonluk coşkusu yaşayan Kağıtsporlu bayanları yalnız bırakmadı. 

     

“HEDEFİMİZE ULAŞTIK”

Büyükşehir Kağıtspor´un 2. lige yükselmesi Kocaelili spor severlere büyük mutluluk yaşattı. Ankara´ya gelerek takımlarına destek olan Kulüp Başkanı Görüm ile yöneticiler Kandemir ve Arıcan Play-Off maçları sonrası yaptıkları açıklamada, “Lige başlarken hedefimizi 2. lig olarak belirlemiştik. Uzun bir maratonunun ardından ilk önce Play-Off ligine çıktık. Sporcularımızın Eskişehir´de gösterdikleri başarılı mücadelenin ardından sezon başında koyulan hedefe ulaştık. Teknik heyet ve tüm sporcularımızı kutluyor, ayrıca Kocaeli´nden bizi desteklemeye gelen taraftarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

İlk iki maç sonunda lige çıkmayı garantilediklerini söyleyen Büyükşehir Kağıtspor Koordinatörü Adem Durmuş, 2. lige çıkmalarını tüm Kocaeli halkına armağan ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na voleybola verdiği katkılardan ötürü teşekkür etti. Antrenör Asuman Nazlı ise ligin başından itibaren oyuncularını güvendiğini ve inandığını belirterek, bu başarının Kocaeli voleyboluna önemli katkıları olacağını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!