Kadınlar, yeni dönem çalışmalarına başladı

Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi, yaz tatilinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi, yaz tatilinin ardından yeni dönem çalışmalarına start verdi. Kadın Meclisi´nin İlk toplantısında Ramazan ayı programı ve yaz döneminde yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

TATİLDE YAPILAN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİLER
Kadın Meclisi Başkanı Oya Tuncel başkanlığında yapılan toplantıda Genel Sekreter Yasemin Ağra, üyeler Nihal Kupşi, Semiha İnan, Hülya Bayraktar, Emine Okanalp, Gülşen Yayla, Hayriye Elçi, Nurhan Uygun, Meliha Sarman, Nigar Işık ve Nurdane Erişti hazır bulundu. Yaz döneminde yapılan Sinop, Van, Şişli, Bakırköy ve Uludağ Kadın Meclisleri ziyaretlerini değerlendiren üyeler, bu ziyaretler sırasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Kent Konseyi tarafından düzenlenen Bin yıl Kalkınma Hedefleri konulu çalıştayı da ele alan Kadın Meclisi üyeleri, önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalar hakkında program yaptı.

ANTALYA´DA ULUSAL KADIN ZİRVESİ´NE KATILACAKLAR
Ramazan ayı boyunca ilimizde bulunan çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından verilen iftarlara gruplar halinde katılmayı programlayan Kadın Meclisi, önümüzdeki günlerde Antalya´da yapılacak olan Ulusal Kadın Zirvesi´ne 15 kişilik yönetim kurulu olarak katılmaya karar verdi.