Kadın Meclisi´nden önemli kararlar

Kadın sorunlarına daha etkin çözebilmek amacıyla danışma komisyonu kuruldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi önceki gün gerçekleştirdiği haftalık toplantısında önemli kararlar aldı. Oya Tuncel başkanlığında toplanan meclis, kadın sorunlarını daha etkin çözebilmek amacı ile bir Danışma Komisyonu kurulmasını oy birliği ile kabul etti. Meclis ayrıca Kasım ayında Antalya´da toplanacak olan Türkiye Kadınlar Zirvesi´ne katılma kararı aldı.

OYA TUNCEL BAŞKANLIĞINDA
Yerel Gündem 21 Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Kadınlar Meclisi önceki gün Büyükşehir Belediyesi´nde haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Oya Tunçel başkanlığında toplanan meclis 6 Kasım Salı günü Antalya´da yapılacak Türkiye Kadınlar Zirvesi´ne katılma kararı aldı. Meclis üyeleri ayrıca kadın sorunlarına daha etkin çözüm üretebilmek için bir Kadın Danışma Komisyonu kurulmasına karar verdi.
Yapılan seçimde Danışma Komisyonuna Emine Okanalp, Nermin Yurdasavaş, Gülşen Müstecaplıoğlu, Semiha İnal ve Yasemin Ağra getirildi.

TÜRKİYE KADINLAR ZİRVESİ
Toplantının önemli gündem maddelerinden birini de 6 Kasım Salı günü Antalya´da yapılacak olan Türkiye Kadınlar Zirvesi oluşturdu. Kadınlar Meclisi toplantıda temsil edilme kararı aldı. Kadınlar Meclisi toplantıya 15 kişilik bir ekiple katılacak. Toplantıda ayrıca Cuma günü yapılacak Dünya Çocuk Günü ile önümüzdeki hafta kutlanacak olan Dünya Gıda ve Uluslararası Karadenizliler Günü etkinliklerine katılma kararı alındı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!