“Kadın Meclisi çözüm üretmeli”

Başkan Karaosmanoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisini kabul etti. Kocaeli Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Meclisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi.

Kocaeli Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Meclisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Kadın Meclisi faaliyetlerinin toplantılarla sınırlı kalmaması gerektiğini belirterek, “Yararlı ve somut adımlar atmalı, çözümler üretmelisiniz. Çalışmalar asla lafta kalmamalı” dedi.

“HEDEFİNİZ NE?”
Grup odasında gerçekleştirilen kabulde, Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve Yerel Gündem 21 Koordinatörü Süleyman Durak´ın da hazır bulunduğu toplantıda, Başkan Karaosmanoğlu ilk olarak Kadın Meclisinin önemine değindi. Karaosmanoğlu, “Meclisin var olmasının nedeni ne? Hedefiniz? Bu konuları iyi tespit etmek gerek” ifadesini kullandı. İlimizdeki en büyük üzüntüsünün sokak çocukları olduğunu da belirten Karaosmanoğlu, “Bu meclisten çözüm önerilerinin çıkacağı inancındayım” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR´E IŞIK TUTACAK”
Kentin tüm kadınlarını, kendini ifade etme, kentin sosyal yaşamına katılma, politik yaşamı etkileme amacıyla oluşturulan Kent Konseyi Kadın Meclisine katılmaya davet eden Başkan Karaosmanoğlu, konsey tarafından atılacak adımlar ve alınacak kararların Büyükşehir Meclisine de ışık tutacağını, yönlendirici olacağını vurguladı. Karaosmanoğlu daha sonra kadın meclisinin tüm üyeleriyle tek tek tanıştı.

OYAN TUNCEL BAŞKAN OLDU
Öte yandan Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi görev bölümünü yaptı. Aynı zamanda Gebze Belediyesi Meclis üyesi olan Oya Tuncel oy birliği ile başkanlığa seçilirken, başkan yardımcılıklarına Zerrin Türk, Fevkiye Genç ve Gülşen Müstecaplıoğlu getirildi. Yasemin Ağra genel sekreter, Semiha İnal genel sekreter yardımcısı, Zeynep Kandemir, Emine Zeybek, Gülşen Yayla, Nermin Yurdavaş, Gönül Özhan, Nebiye Malçok, Zerrin Aytar, Müzeyyen Ünal ve Ayşe Mamat ise yönetim kurulunda üye olarak görev yapacak. Kadın Meclisi Disiplin Kurulu Başkanlığına Olcay Akgül, başkan yardımcılığına da Nilüfer Saburlu getirilirken, Nihal Kupşi, Nermin Tol ve Emine Okanalp´in üye olmasına karar verildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!