Judoda Büyükşehir ile Azerbaycan dostluğu

Büyükşehir Kağıtspor, Azerbaycanlı judocuları ağırladı

Ülkemizde yapılan özel turnuva için ilimize gelen Azerbaycan´ın Bakü Neftçi Judo takımı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor´un konuğu oldu. Büyükşehirli judocular ile birlikte hazırlık kampı yapan Azeriler, judo sporunda iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.  


 
BAŞARI BEKLİYORUZ
Uluslar arası birçok arenada boy gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, yabancı ülke takımlarıyla kurduğu dostlukları had safhada tutuyor. Bu kapsamda daha önce transfer alışverişinde bulunduğu Azerbaycan´ın Bakü Neftçi takımını, ülkemizde yapacağı özel turnuva öncesinde ilimizde misafir ediyor. Kadrosunda birçok Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonubulunan Bakü Neftçi takımı, Büyükşehir Belediyesi Poligon Eğitim Kamp´ında hazırlıklarını sürdürürken, Büyükşehir Kağıtsporlu judocularla da antrenman maçları yapıyor.

AZERİ DOSTLARI AĞIRLAMAKTAN MUTLUYUZ
Bu hazırlıkları sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Nurettin Arıcan, Azeri yöneticileri makamında kabul etti. Türkiye ile Azerbaycan´ın bir millet iki devlet olduğuna vurgu yapan Arıcan, “Azeri dostlarımıza kapımız her zaman açık. Kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

ULUSLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ
Ülkemizde İstnabul Ankara ve Samsun´da yapılacak özel turnuvalara katılacak olan Baku Neftçi Judo Takımı yöneticileri Vugar Aliyev, Nagi Babayev ve İmran Gırkiev Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü´ne gösterdiği misafirperverlik çin teşekkür ederek, “Judodaki işbirliğimizi uluslar arası alanda yapacağımız müsabakalara taşıyabiliriz” yorumunda bulundu. 

BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ
Kocalei Büyükşehir Belediyesi Poligon  Eğitim ve Kamp tesislerinde kalan 18 kişilik Azeri kafilesini ziyaret eden Büyükşehir Kağıtspor Başkanı Gültekin Görüm, “Judo da kardeş Azerbaycan Baku Neftçi takımı ile işbirliğimiz geliştireceğiz. Başta sporcu transferi olmak üzere ikili kamp ve özel müsabakalarda birbirimize destek vereceğiz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!