Judocular başarıya doymuyor

Büyükşehir Kağıtsporun başarılı sporcuları yine madalyaları topladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu Judocular, yurt içi ve yurt dışı başarılarını sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu Judocular, yurt içi ve yurt dışı başarılarını sürdürüyor. Ensar Tama Makedonya´dan, Ahmet ve Mahmut Sarı kardeşler de İstanbul´dan madalyalarla döndü. 

ENSAR TAMA, MAKEDONYA´DA
Yaklaşık 25 branşta spor aktivitelerini devam ettiren Büyükşehir Kağıtspor, birçok branşta ilimize bol bol madalya getiriyor. Milli takımda da bir çok sporcusu bulunan Lacivert Beyazlılar, uluslar arası turnuvalarda hem ilimizi, hem de ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Makedonya´da yapılan Balkan Ümitler Judo Şampiyonası katılan Büyükşehir Kağıtspor´un artı 90 kilodaki sporcusu Ensar Tama, üçüncülük kürsüsüne çıkarak ilimize bronz madalya ile döndü. Aynı sporcu 23 Nisan´da Ankara´da yapılan uluslar arası Canca turnuvasında da kürsüye çıkmayı başarmıştı.

SARI KARDEŞLER, İSTANBUL´DA
Büyükşehir Kağıtspor Judo takımının önemli sporcuları arasında yer alan Mahmut ve Ahmet Sarı kardeşler ise, İstanbul´da gerçekleşen Boğaziçi Judo ve Kuraş turnuvasında kürsüye çıkmayı başardı. 81 kiloda mücadele eden Mahmut Sarı Kuraş müsabakalarında birinci olurken, aynı kiloda judoda boy gösteren Ahmet Sarı´da birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. 12 ülke sporcularının katıldığı şampiyonda önemli bir başarıya imza atan sporcularımız, hem ülkemizin, hem de ilimizin gururu olmaya devam ediyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!