Jandarmadan Karaosmanoğlu´na davet

İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Osman Uçar, ziyaret ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu 14 Haziran tarihinde yapılacak etkinliklere davet etti. Jandarmanın toplum huzur ve güveni için kendi hayatı pahasına yıllardan beri görev yaptığını belirten Karaosmanoğlu, “Sizler hem ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, hem de can ve mal güvenliğimizi teminatısınız” dedi.

HEYETLE DAVET
Jandarma teşkilatı, 14 Haziran tarihinde kuruluşunun 168. yılını ülke genelinde düzenleyeceği etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Kutlama hazırlıklarını tamamlayan Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, il protokolünü özel bir heyetle ziyaret ederek, etkinliğe davet ediyor. İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Osman Uçar, beraberindeki Jandarma Kıdemli Üsteğmen Faruk Kılıç, Astsubaylar Yeşim Kuntan Cihan, Sina Kurul ve sivil memur Emel Burhanoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret etti. Yarbay Uçar, Başkan Karaosmanoğlu´nu bu etkinliklerde aralarında görmekten son derece mutlu olacaklarını ifade etti.

“GURUR KAYNAĞIMIZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, jandarmanın 168. yaş gününü kutlarken, davete seve seve katılacağını ifade etti. Karaosmanoğlu, canı pahasına, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz dikenlerle mücadele eden jandarmanın toplum huzur ve güveninin teminatı olduğunu söyledi. Karaosmanoğlu, “14 Haziran 1839 yılında kurulan jandarma, 168 yıldan beri üstün vatan sevgisi ile görev yapmaktadır. Vatan savunmasına göz dikenlere göğsünü siper eden, toplumun can ve mal güvenliğinin teminatı olan sizlerin haklı gururunu paylaşmak, bizlere de onur verecektir. Sizler bizim gurur kaynağımızsınız” dedi. Yarbay Uçar ziyaret sırasında Başkan Karaosmanoğlu´na İzmit Saat Kulesi maketini hediye etti.