İzmit Akarsu Caddesinde kaldırım imalatı

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki Akarsu Caddesinde kaldırım imalatı gerçekleştirildi

İzmit Akarsu Caddesinde kaldırım imalatı

Yol onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında il genelinde çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kaldırım imalatlarını da ihmal etmiyor. Bu kapsamda İzmit ilçesi, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki Akarsu Caddesi’nde kaldırım imalatı gerçekleştirildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan imalat çalışması ile caddenin modern bir görünüme kavuşması sağlandı.

750 METRE KALDIRIM İMALATI YAPILDI

Çalışmalar dahilinde Akarsu Caddesinin 750 metrelik kısmında kaldırım imalat çalışması yapıldı. 1,5 metre genişliğinde inşa edilen kaldırımlarda toplam bin 300 metrekare parke imalatı gerçekleştirildi.

YAYA KORKULUĞU YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akarsu Caddesi’nin belli bölümlerinde taş duvar imalatı gerçekleştirdi. İnşa edilen taş duvar kısımlarının olduğu yerlerde, vatandaşların can güvenliği için yaya korkuluk imalatı yapılıyor. Yapılan imalat çalışmaları ile cadde modern bir görünüme kavuşturulurken vatandaşların da memnuniyeti kazanıldı.