İZGAZ´dan liselerde eğitim atağı

Doğalgazın kullanımı konulu eğitimlerin ilki Gazi Lisesi´nden start aldı.Kocaeli`nin dört bir yanında yaptığı doğalgaz çalışmasıyla Türkiye genelinde adından sıkça söz ettiren İZGAZ, şimdi de liselerde doğalgaz eğitimi başlattı. Doğalgazın kullanımı ve dikkat edilmesi gereken kurallar konulu eğitimin ilk durağı Gazi Lisesi oldu.

Doğalgazın kullanımı konulu eğitimlerin ilki Gazi Lisesi´nden start aldı.



Kocaeli´nin dört bir yanında yaptığı doğalgaz çalışmasıyla Türkiye genelinde adından sıkça söz ettiren İZGAZ, şimdi de liselerde doğalgaz eğitimi başlattı. Doğalgazın kullanımı ve dikkat edilmesi gereken kurallar konulu eğitimin ilk durağı Gazi Lisesi oldu.



GÜRSOY DA KATILDI

Geleceğin anne, baba, yönetici ve eğitmenleri olan gençlerin dünyanın en önemli enerji kaynaklarından doğalgaz hakkında bilgi sahibi olmasını amaçlayan eğitim toplantılarının ilkine, İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy, İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Saraç ve İZGAZ birim müdürleri de katıldı.

“BÜTÜN OKULLARA ULAŞACAĞIZ”
Gazi Lisesinin konferans salonunda gerçekleşen eğitimin açılış konuşmasını yapan İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, gençlere eğitim ve doğalgazın önemini anlattı. Doğalgazın nasıl kullanıldığı ve acil durumlarda neler yapılması gerektiği konusunda gençlerin bilgi sahibi olmasını istediklerini vurgulayan Erdoğan, doğalgaz eğitimi programlarıyla tüm okullara ulaşacaklarını söyledi.

“DOĞALGAZLA YAŞAM KAÇINILMAZ”
Eğitimde hazır bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy da, doğalgazlı yaşamın kaçınılmaz olduğunu belirtirken, öğrencilere gelecek için mesajlar vermeyi de ihmal etmedi. Türkiye´deki gençliğin Avrupa´nın hiçbir ülkesinde bulunmadığını vurgulayan Gürsoy, sunulan imkanların ve verilen eğitimlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
Konuşmaların ardından İZGAZ Proje Onay Belge ve Yetki Şefi İlker Kuşoğlu tarafından doğalgaz kullanımı ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!