İZGAZ´dan birincilere bisiklet

Dünya Çevre Günü nedeniyle yapılan yarışmalarda birinci olanlar ödüllerine kavuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin en büyük yan kuruluşlarından olan İZGAZ,  sponsor olduğu Dünya Çevre Günü Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında birinci olanlara bisiklet hediye etti.

ÇEVRE İÇİN YARIŞTILAR
Yenidoğan Mehmetçik İlköğretim Okulu´nda düzenlenen ve İZGAZ´ın sponsorluğunda gerçekleşen Dünya Çevre Günü etkinliklerinde öğrencilere sürpriz hediyeler verildi. Resim, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda birinci olan öğrencilerin sürpriz ödülü bisiklet oldu. Hediyelerini İZGAZ Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Saraç´tan alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

YAŞANILABİLİR BİR DÜNYA İÇİN
Öğrencilerle bir anda kaynaşan İZGAZ Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Saraç, yaptığı konuşmada çevre bilincinin önemine değinerek, İZGAZ´ın daha güzel, daha yaşanılabilir bir çevre için çalıştığını söyledi. Okul Müdürü Reşat Nuri Akkoyun ve İl Çevre ÇED Planlama Şube Müdürü İlyas Çiçek´in de hazır bulunduğu törende, yarışmaları birinci tamamlayan öğrencilere bisiklet verilirken, dereceye giren diğer öğrenciler de teşekkür belgeleri ve küçük hediyelerle ödüllendirildi.

ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER

KOMPOZİSYON: Esin Karpuz, Gamze Gümüş, Melike Işık, esra Koçal
ŞİİR: Nazile Kayahan, Esra Koçal, İrem Doğtürk
RESİM Ödül alanlar : Zeynep Ece Mandıralı, İlaydanur Daştan, Zeynep Özaydın, Cerennur Daştan, Emir Köseoğlu, Melike Çolak, İrem Akman, Yasin Demirel, Furkan Güler, Sefa Kayahan, Muhittin Kork, Enes Serdar, Esra Sarıer, Merve Uylu, Melike karabulut, Kübra Kotak, Aynur Ceylan, Esra Koçal, Özgür Tagay, Gamze Artık aslan, Esin Karpuz.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!