İZGAZ´da yatırımlar son sürat

2006´da 5 büyük çalışma yapılacak. İlk iki ihale önümüzdeki ay

2005 yılı içinde gerçekleştirdiği dev yatırımla on binlerce Kocaelili`yi doğalgazla buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin en büyük şirketi İZGAZ, yatırımlarına 2006 yılında da hız kesmeden devam ediyor. Yıl içinde 5 büyük ihale düzenlemeyi planlayan şirket, ilk iki ihaleyi 20 Nisan`da gerçekleştirecek.

DOĞU 1 VE DOĞU 2

Kocaeli`nin her bölgesine doğalgazı götürmek için kolları sıvayan İZGAZ, öncelikle İzmit`in doğusundaki beldeler için ihaleye çıkacak. “Doğu-1” adıyla İzmit`e bağlı Köseköy, Uzunçiftlik, Sarımeşe, Arslanbey ve Suadiye beldeleri ile Rahmiye Mahallesi, “Doğu-2” adıyla ise Büyük Derbent, Acısu ve Maşukiye beldelerine yapılacak ilave hatlar için ihale yapılacak.

KALDI 3 BELDE

İZGAZ`ın Plaj yolu`ndaki genel müdürlük binasında yapılacak ihaleler, sırasıyla 10.00 ve 15.00 saatlerinde gerçekleştirilecek. Müteahhit firmaya yer teslimi yapıldıktan sonraki 4 ay içinde tamamlanacak çalışmalar sayesinde, Akmeşe, Eşme ve Uzuntarla hariç İzmit`in doğu kısmındaki tüm beldeleri doğalgazla buluşmuş olacak, belde sakinlerinin doğalgaz hayali gerçekleşecek.

BATI, GÜNEY VE MERKEZ

İZGAZ`ın bundan sonraki yatırım ihaleleri ise yetki alanı sınırları içinde bulunan diğer bölgeler olacak. “Batı” adıyla Hereke, Kirazlıyalı ve Körfez, “Güney” adıyla Gölcük-Ulaşlı arası, “Merkez” adıyla da Alikahya-Körfez arasındaki eksik kalan bölgeler gazlanacak, tamamlama yatırımları yapılacak. Böylece abone olmasına veya evinin önünden hat geçmesine rağmen doğalgazın ulaşmadığı hiçbir Kocaelili kalmayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!