İZGAZ´da şampiyon İDARİ İŞLER

İdari İşler finalde Müşteri Hizmetleri 6-4 yenerek şampiyon oldu

İZGAZ 3. Bahar Futbol Turnuvası önceki akşam oynanan final maçı ile sonuçlandı. Geçen yıl final maçını penaltılarda kaybederek şampiyonluğu kaçıran İdari İşler, bu yıl işini şansa bırakmadı ve rakibi Müşteri Hizmetleri´ni 6-4 yenerek şampiyonluğa adını yazdırdı.

İŞTETME PENALTILAR SONRASI 3. OLDU
İZGAZ İdari İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Bahar Turnuvası, Yahya Kaptan´da bulunan Tutku Çim Halı Tesisleri´nde gerçekleşen final akşamı ile son buldu. İZGAZ Genel Müdür yardımcıları Muhammet Saraç, Sual Olgun ve Nurettin Erikçi ile birlikte çok sayıda spor severin izlediği final akşamında futbol ziyafeti yaşandı. İlk olarak yarı finalde rakiplerine elenen İşletme ile İç Tesisat takımları 3. lük için karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan İşletme skoru bir anda 5-0 yendi. Fakat tecrübeli oyunculardan kurulu İç Tesisat ekibi maçı bırakmadı ve skoru 5-5 getirdi. Karşılaşma bu skorla bitti. Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan İşletme takımı turnuvanın 3. sü oldu.

İDARİ İŞLER İNANDI VE KAZANDI
Bu maçın ardından gecenin ve yılın şampiyonunu belirleyecek karşılaşma için Müşteri Hizmetleri ile İdari İşler sahaya çıktı. Barış´ın attığı golle 1-0 öne geçen İdari İşler, Coşkun´un güzel golüne engel olamadı ve skor 1-1 oldu. Barış´la bir kez daha öne geçen İdari İşler´e bu kez de Ersin cevap verdi ve durumu 2-2 yaptı. İlk yarı tam bu skorla bitecek denilirken, Müşteri Hizmetleri´nden Ersin bir gole daha imza attı ve takımını devreye 3-2 önde başlattı. Karşılaşmanın son 10 dakikasına bu skorla girildi. O anda İdari İşler´de Fevzi´nin yerine tecrübeli isim Mehmet Açık oyuna girdi ve karşılaşmanın akışı bir anda değişti. Bu dakikadan itibaren ataklarını yoğunlaştıran İdari İşler, Barış´ın 2 ve Taner´in ayağından kazandığı goller ile bir anda 5-3 öne geçti. Bu skorun ardından golcü oyuncusu Aykut ile 1 gol bulan Müşteri Hizmetleri şampiyonluk için umutlansa da, Taner´in şık golüne engel olamadı ve karşılaşma İdari İşler´in 6-4 üstünlüğü ile son buldu.

SEVİNÇ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Karşılaşma sonrasında İdari İşler oyuncularının sevinçleri görülmeye değerdi. Geçen yıl penaltılarda şampiyonluğu kaybeden İdari İşler, bu yıl ilk kez İZGAZ tarihine adını şampiyon olarak yazdırmayı başardı. Böylelikle İZGAZ tarihinde Müşteri Hizmetleri, İç Tesisat´tan sonra 3. şampiyonda İdari İşler takımı olmuş oldu. Başarılı sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından, mini bir kapanış kokteyli ile İZGAZ şampiyonluk gecesi son buldu.

İDARİ İŞLER 6 – MÜŞTERİ HİZMETLERİ 4

Yer: Tutku Çim Halı
Hakem: Cömert Vardar
İDARİ İŞLER :  İrfan Taban ****, Hüseyin Karan ****, Hazma Okcan ****, Barış Aytek **** Taner Çakırer ****, Fevzi Söğüt **** (Mehmet Açık ***) 
MÜŞTERİ HİZMETLERİ:  İsmail Uzun ***, Murat Çakar *** , Ersin Erseçkin ***, (Yamaç Ertekin **), Emre Şimşek ***, Coşkun Yıldız ***, (Uğur Demirer **), Aykut Kapusuz ***

Goller : Barış 4, Taner 2, Ersin 2, Coşkun, Aykut
Sarı Kart : Coşkun, Barış, Mehmet

Bizi;
sosyal medyada takip edin!