İZGAZ`da ihalelerinin sözleşmeleri imzalandı

İZGAZ yönetimi, Mayıs ayında yapılan Etap 3 ve Haziran ayında yapılan Etap 2-B ihalelerini kazanan müteahhit ve müşavir firmaların yetkilileriyle bugün Genel Müdürlük binasında bir araya gelerek sözleşme imzaladı.

İMZA ATTILAR
İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan ve Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, Mayıs ve Haziran aylarında yapılan Etap 3 ve Etap 2-A ihalelerini kazanan firmalarla sözleşme imzaladı. İmza Törenine Etap 3 ihalesinin müteahhitliğini kazanan Ekol Yapı San. Tic. Ltd. Şti. Firması`nın sahibi Kenan Kiper Özerkli, firma Müdürü Hüsamettin Çetinel, Etap-3 ihalesinin müşavirliğini kazanan Promet İnş. Proje Kontrol & Enformasyon Teknolojileri Ticaret A.Ş.`nin Müşavirlik Kontrolörlük Yöneticisi Ahmet İris ile Müşavirlik Birim Yönetmeni S.Selçuk Gedik katıldı. Aynı gün yapılan imza törenlerinde Etap 2-A ihalesinin müşavirliğini kazanan Global Enerji Danışmanlık Taahhüt Dış Ticaret LTD. ŞTİ.`nin, Genel Koordinatörü H. Nusret Atan ve Makine Yüksek Mühendisi İbrahim Toprak hazır bulundu.

VATANDAŞI RAHATSIZ ETMEYİN
Atılan imzaların ardından firma yetkililerini tebrik eden İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, çalışmalarda her beldede en az iki ekip bulunması ve yapılan çalışmada günde 500 metreden aşağı düşülmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Vatandaşı rahatsız etmeden size yakışır biçimde hizmet bekliyoruz. Önemli olan kalıcı hizmetlerde bulunmak. İGDAŞ`tan daha fazla disipline edilmiş organize ekiplerimiz var. İGDAŞ`ın bile otokontrolü bizim kadar iyi değildir. Teklif verilen şartname doğrultusunda kendinizi ispatlamanızı istiyorum. İZGAZ sizin için iyi bir referans olacaktır. Kaliteli, düzgün, işini bilen, dirayetli, bilgili ekipmanla çalışırsanız masraf maliyetiniz de minimize olacaktır. Önemli olan işinizi kaliteli bir biçimde zamanında bitirmenizdir” dedi.

ETAP-3 VE ETAP 2-A
Bekirpaşa, Saraybahçe, Kuruçeşme, Derince, Körfez ve İlimtepe`yi kapsayan Etap 3 ihalesinin 2.069.119.50 YTL ile müteahhitliğini kazanan Ekol Yapı İnş. Firmasının 120 takvim gününde, 212.000 YTL ile müşavirliğini kazanan Promet İnş. Firmasının ise 150 takvim gününde çalışmasını tamamlaması gerekiyor. Yeniköy, Bahçecik, Karşıyaka, Yuvacık ve Kullar beldelerini kapsayan Etap 2-A ihalesinin 264.900 YTL ile müşavirliğini kazanan Global Enerji Danışmanlık firmasının ise, 180 takvim gününde çalışmasını tamamlaması gerekiyor. Cuma günü Etap-2A ihalesi yapım işini kazanan Sutek İnşaat`la da sözleşme imzalanması bekleniyor. Önümüzdeki hafta yer tesliminin yapılacağını belirten İZGAZ yetkilileri, yer tesliminden 5 gün sonra ilk kazmanın vurulacağını ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!