İZGAZ´a tatil yok

Bayram süresince vatandaşlara hizmeti sürdürüp, arızalar için çalışacaklar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin en büyük yan kuruluşlarından biri olan İZGAZ, gerek evsel gerekse sanayide gaz arzının kesintisiz sağlanabilmesi için Bayram süresince çalışacak. Doğalgazın kış öncesi verlmesi planlanan yerlerde de çalışmalar sürecek. İZGAZ Genel Müdürlüğü, acil eylem planını devreye sokan ülke genelindeki tek doğalgaz kuruluşu oldu.

TÜRKİYE´DE TEK
Kocaeli´ne kesintisiz doğalgaz hizmeti vermeyi kendine amaç edinen İZGAZ, vatandaşların çekebileceği sıkıntıları gidermek, hizmetin en ücra köşeleri yayılmasını önlemek için Bayram süresince çalışmalarına devam edecek. Türkiye´deki gaz dağıtım şirketleri içinde bayramlarda acil eylem planı hazırlayan ve hayata geçiren tek şirket olan İZGAZ, bu planla üç şekilde hizmet vermeye devam edecek. Birincisi İZGAZ´ın kendi içindeki organizasyonu. Bu organizasyonla endüstriyel tesis ve aboneler için iki takım nöbetçi bakım ekibi konuşlandırıldı. Bu ekipler ekipman, malzeme ve araç takviyesiyle hazır hale getirildi.

FİRMALARDAN DESTEK

Planın ikinci ayağını yakıcı cihaz servislerinin organizayonu oluşturuyor. Servisler bayram süresince vatandaşlara hizmet verecek. Doğalgaz sorunu yaşayan vatandaşlara servis vermesi gereken özel şirketler de İZGAZ´ın talebi doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek. Planın son sırasında da iç tesisat firmalarının organizasyonu var. Yetkili iç tesisat firmaları yine bayram süresince İZGAZ´ın organizasyonu içinde yer alacak. Acil eylem planı çerçevesinde vatandaşların herhangi bir acil durumda mağdur olmaması hedefleniyor.

İHBARLAR 187´YE
Bayramda yapılacak çalışmayla ilgili bilgi veren İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, Bayram süresince doğalgaz sıkıntısı yaşanmayacağını belirterek, “Bu uygulama Türkiye´deki gaz dağıtım şirketleri arasında sadece İZGAZ´da yapılıyor. Bunun nedeni de İZGAZ yönetimi olarak vatandaşa önem vermemizdir. Vatandaşlarımız herhangi bir olumsuz ya da şüphe içeren durumda Doğal gaz acil 187´yi arayarak durum bilgisi verebilir. Ekiplerimiz en kısa sürede olay yerinde olarak durumu kontrol altına alacaktır. Kimseyi doğalgazsız bırakma niyetinde değiliz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!