İZGAZ personeline sayaç eğitimi

Artan abone sayısı nedeniyle eğitimlere ağırlık veriliyor

Geçtiğimiz yıla kadar 90 bin olan abone sayısını, ilk etapta 125 bine çıkaran ve halen devam eden doğalgaz abonelik kampanyası ile bu rakamı 160 bine yükseltmeyi hedefleyen İZGAZ, artan abone sayısına paralel olarak doğalgaz sayaçlarını okuyan personelin sayısını da artırıyor. Personelin eğitim ihtiyacı ise, belirli aralıklarla düzenlenen seminerlerle gideriliyor.

SAYAÇ ÜZERİNDEKİ OYNAMALARA DİKKAT!
İşletme Teknisyenleri Ali Postoğlu ve Salih Bilgin tarafından Müşteri Hizmetleri müdürlüğünde görev yapan sayaç okuma ve gaz kesme personeline verilen eğitimde, sayaçların özellikleri hakkında detaylı bilgiler veriliyor. Bazı art niyetli abonelerin sayaçlar üzerinde oynamalar yapabileceğine dikkat çeken Postoğlu ve Bilgin, personelin bu tür durumlara karşı oldukça dikkatli davranması gerektiğini ifade ettikten sonra alınması gereken tedbirleri sıraladı.

FAYDALI GEÇTİ
Teknisyenler arızalı sayaçların mutlaka İZGAZ personeli tarafından değiştirileceğini vurgularken, mevcut personelin yaşadığı sıkıntı ile karşılaştığı sorunların da toplantılarda ele alınması özellikle yeni personel açısından oldukça faydalı oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!