İZGAZ bu kez sanayicileri eğitti

UGETAM Uzmanı, “Sanayide Doğalgaz Kullanımı”nı anlattı

Kocaelili sanayicilerle bütünleşen ve her geçen gün sanayi portföyünü genişleten İZGAZ, “Sanayide Doğalgaz Kullanımı” konulu bir seminer düzenledi. Sanayicilerin yoğun ilgi gösterdiği seminere katılan Başkan Karaosmanoğlu, eğitim programlarının önemine değindi.

UGETAM İŞ BİRLİĞİYLE
Uluslar arası Gaz Eğitim Teknoloji Araştırma Merkezi (UGETAM) işbirliğiyle düzenlenen seminer, hafta sonunda Antikkapı Restaurant`ta gerçekleştirildi. Çeşitli sanayi kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getiren seminere, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun yanı sıra İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, genel müdür yardımcıları ve yöneticiler de katıldı.

DOĞALGAZIN ÖNEMİ
Seminerde katılımcıları bilgilendiren UGETAM Eğitim Uzmanı Abdülkadir Alper Akgüngör, doğalgazın tanımı, gaz teslim noktası, ikincil basınç düşürme istasyonu, brülör gaz kontrol hattı, hesap yöntemler, endüstriyel sayaçlar, endüstriyel bacalar ve hesap yöntemi, mutfak tesisatı ve kazanların verimli çalıştırılmasını anlattı.

“BİLİMSEL TEMELE OTURMALI”
Yaklaşık 4 saat süren seminerin son bölümünü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da dinledi. Kapanış konuşmasını yapan Başkan Karaosmanoğlu, her şeyin bilimsel bir temele oturtulması gerektiğinin altını çizerek, “İZGAZ bu tip eğitimlere devam etmeli. Çok faydalı buluyorum. Doğalgazda toplu tüketim yapanlar bunu bilinçli yapmalı. Küçük bir yanlışlık bizlere pahalıya mal olabilir. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İZGAZ olarak sanayicilerimizin emrindeyiz” diye konuştu.

“YENİ BİR OLUŞUM”
İZGAZ`ın bu yıl içinde 22 ayrı bölgede gerçekleştirdiği yatırımların 40 trilyonu bulduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, İZGAZ`ın başarılı çalışmalar yaptığını vurguladı. Karaosmanoğlu, “Doğalgazda yeni bir oluşum sergiledik, sektörde İZGAZ`ın da var olduğunu ispatladık” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!