İZGAZ A.Ş Genel Müdürü İmad Erdoğan

İzgaz A.Ş. Yönetimi başlatmış olduğu doğalgaz abonelik kampanyası ile tüm İzmit halkını doğalgaz avantajlarından yararlandırmak istiyor.

Doğalgaz kampanyasını destek amacıyla yapılan İZGAZ Genel Müdürü İmad ERDOĞAN, Genel Müdür Yardımcısı (Teknik) Suat OLGUN, Genel Müdür Yardımcısı (İdari Ticari) Muvaffak ÇİĞ, Planlama ve Koordinasyon Müdürü Nurettin ERİKÇİ ve İç Tesisat Müdürü Erdal KÖSEMEN, Doğalgaz Yakıcı Cihaz firmalar adına; BAYMAK, İMMERGAS, ALARKO CARRİER, FERROLİ A.Ş., DEMİRDÖKÜM, EMAS/ECA, BSH-BOSCH, VAİLLANT, VIESSMANN temsilcileri katıldı.
 
Yapılan toplantı sonrası bir açıklama yapan İZGAZ A.Ş Genel Müdürü İmad Erdoğan, “ Doğa dostu olan doğalgazın her eve girmesi için kampanyalar başlattık. Bu kampanyalarımız çerçevesinde seri toplantılar yapmaktayız. Geçtiğimiz günlerde iç tesisatçı firmalarımız ile bir araya gelerek halkımızın menfaatleri doğrultusunda neler yapabileceğimizi ele aldık. İç tesisatçılarımızdan sonra da doğalgaz yakıcı cihaz firmalarıyla toplantı yaptık.

Halen doğalgaz kullanıcı sayımız 73 bin civarında, abone sayımız ise 90 bin civarında. İZGAZ Yönetimi olarak bu sayıyı 1 yıl içinde 120 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda Kocaeli`de doğalgazın girmediği ev, girmediği sanayi kuruluşu kalmayacak” dedi.
 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!