İzcilerden Pakistan´a destek

Kocaeli´li izciler toplanan ilaç ve oyuncakları Pakistan´a götürdü

Kızılay ve Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından ülke genelinde toplanan ilaç ve oyuncakları Pakistan`a götürme görevi Kocaelili izcilere verildi. Yolculuk öncesi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker`i ziyaret eden izciler, yardımları için Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür etti.

ŞEKER GURUR DUYDU
İzcilik İl Temsilcisi Abdullah Binbay ve Atılgan İzcilik Kulübü lideri Edem Tosun, Kartepe İzcilik kulübü lideri Ömer Özyılmaz, Barış İşeri, İsmail Üstünel, Pakistan yolculuğu öncesi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker`i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ile Büyükşehir Kağıtspor Kulübü İzcilik Kaptanı ve Satın Alma Daire Başkanı Ercüment Yıldırım da hazır bulundu. Yolculuk öncesi toplanan yardımlar hakkında bilgi veren izcilere teşekkür eden Başkan Vekili Şeker, “Size verilen bu görev bizi gururlandırdı. Paktistan`da yaşadıkları afet sonrası soğuk kış koşulları ile mücadele eden insanlara yardım etmek bizim görevimiz” dedi.

MÜŞERREF İLE GÖRÜŞECEKLER
İzcilik İl Temsilcisi Abdullah Binbay, Başkan Şeker`e seyahat ve toplanan yardımla bilgi verirken, ülke genelinde toplanan yardımı 20 kişilik ekiple götüreceklerini söyledi. Giden ekipte izci gruplarını temsilen Kartepe İzcilik Kulübü`nden İsmail Üstünel,Bahadır Yazıcı ve Atılgan İzcilik Kulübünden Barış İşeri temsil ediyor. Cumartesi günü yola çıkan ekip,16 Ocak tarihinde Türkiye`ye dönecek. Yardım ekibi Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref ile de görüşecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!