İZAYDAŞ´ta 8 Mart kutlaması

Genel Müdür Şengün, Kadınlar Günü nedeniyle bayan personelini kahvaltılı bir toplantıda bir araya getirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin en önemli yan kuruluşlarından olan İZAYDAŞ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde  bayan personeline anlamlı bir gün yaşattı. İZAYDAŞ Genel Müdürü Recep Bilal Şengün, tesislerde çalışan 38 bayan personeli sabah kahvaltısında bir araya getirdi. Genel Müdürlük Toplantı Salonunda gerçekleşen kahvaltılı kutlama toplantısına Genel Müdür Şengün´ün yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Kemal Yazıcı, Mustafa Erol ve diğer yetkililer katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına hanım personele birer adet cüzdan hediye edildi.

ŞENGÜN´DEN ANLAMLI KONUŞMA

8 Mart´ın tüm dünya tarafından kutlanan son derece önemli bir gün olduğuna dikkat çeken Genel Müdür Şengün, “Kadının, merhameti, karşılıksız sevgisi ve nezaketi bu dünyaya anlam katan en önemli değerlerdendir. Kadın girdiği yeri güzelleştirir ve kötü olan her şeyi iyiye doğru yöneltir. Türkiye´nin kalkınmasında ve büyümesinde dün olduğu gibi bugün de kadınlar kendileri düşen görevleri layıkıyla yerine getirmiştir. Dün cepheye omzunda silah taşıyan kadınımız bugün en önemli mevkilerde ülke geleceğinde söz sahibidir” dedi. Genel Müdür Şengün, İZAYDAŞ´ın başarılı bir şirket olmasında da yine bu işletmede çalışan bayanların haklı payı olduğunu ifade etti.

HANIMLARIN MUTLULUĞU

Genel Müdür Şengün daha sonra günün anısına bayan personele birer cüzdan armağan etti. Hanımlar da Genel Müdürlerinin bu anlamlı günde kendilerini unutmamasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!