İZAYDAŞ`ın şampiyonu İdari Bina A Takımı

Yaklaşık 2 haftadır devam eden İZAYDAŞ 1. Bahar Futbol Turnuvası final maçıyla sonuçlandı. Turnuvanın son maçında İdari Bina A takımıyla Bakım bölümü karşı karşıya geldi.

Büyük bir mücadeleye sahne olan maçtan İdari Bina A Takımı 12-2 galibiyetle ayrıldı.

ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Turnuvanın ödül töreni maçın hemen ardından yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ile İZAYDAŞ Genel Müdürü Recep Bilal Erdoğan`ın da katıldığı tören oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Birinci olan takım oyuncuları ile gol kralına hediye olarak Nike marka halı saha ayakkabısı verildi.

İDARİ BİNA B ÜÇÜNCÜ

Turnuvanın üçüncüsü ise İdari Bina B Takımı oldu. Stajyerlerle yapılan müsabakadan 9-4 galip ayrılmasını bilen İdari Bina B Takımı oyuncuları bir hayli sevinçliydi.

Laboratuvar ise turnuvanın en centilmen takımı seçildi.

ŞAMPİYON: İZAYDAŞ 1. Bahar Turnuvası`nı kazanan İdari İşler A Takımı: (Soldan sağa, ayaktakiler) İbrahim Şahin, Kadir Akbaş, Savaş Akpolat, Ali Yılmaz, Cemal Savaş. (Oturanlar) Okan Öz, Behlül Çeliköz, Ahmet Aydın, Fikri Ay.

GOL KRALI: Turnuva ikincisi Bakım Takımı`nda oynayan Orhan Kurtoğlu, attığı 64 golle turnuvanın gol kralı oldu. Kupa ve hediyesini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu`nun elinden alan Kurtoğlu, oldukça mutluydu.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!