İZAYDAŞ`ın şampiyonu bugün belli oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZGAZ`ın ardından İZAYDAŞ`ta da 10 gündür devam eden 1. Bahar Turnuvası bugün (Salı) oynanacak final maçıyla sona erecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu nun da izleyeceği karşılaşmaya katılımın yoğun olması bekleniyor.

İZAYDAŞ`TA FİNAL HEYECANI

Yeşilova Halı Saha Tesisleri`nde gerçekleşecek final maçı karşılaşması öncesi saat 18.00`de İdari Takım A ile İdari Bina B Takımı karşılacak. Saat 19.00`da ise Bakım ve Stajyerler mücadele edecek. Bu karşılaşmaların galipleri saat 19.30`da final karşılaşmasında şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. İlk maçları kaybeden takımlar ise üçüncülük için mücadele edecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Final maçı öncesi ciddi hazırlıklar yapan turnuva organizatörleri tüm Kocaelilileri final maçı izlemeye davet ediyor.