İZAYDAŞ´a 3 kalite belgesi birden

Şirketin yeni dönemdeki performansı ve kalitesi tescillendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin önemli kuruluşlarından biri olan İZAYDAŞ, üç ayrı alanda, aynı anda ve en kısa sürede kalite belgesi alan Türkiye´deki ilk ve tek kuruluş olarak tarihe geçti. ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği belgelerini, önceki akşam (salı) düzenlenen törenle alan Büyükşehir ve İZAYDAŞ yönetimi gururluydu.

AİLECE KATILIM
Antikkapı Restaurant´ta gerçekleştirilen geceye, Vali Yardımcısı Yusuf Odabaş´ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Vekili ve İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, İZAYDAŞ Genel Müdürü Recep Bilal Şengün, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri, İZAYDAŞ çalışanları ve aileleri katıldı. Yemekte, Almanya´da kemik iliği nakli yapılan şirket çalışanlarından Ahmet Köse´nin kızı Esin Köse´de hazır bulundu.

BAŞKANDAN PERSONELE ÖVGÜ
Yıllık izninden dönen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli´ni her açıdan muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalıştıklarını, bu amaçla önemli çalışmaların altına imza attıklarını söyledi. “İşte İZAYDAŞ bunun en güzel örneği” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Arkadaşlarımı kutluyorum. Ama biz bu başarılarla yetinmeyeceğiz. Çok daha büyük başarılara imza atacağız. Kendi çocuklarımıza pırıl pırıl bir şehir bırakmak için sadece İZAYDAŞ ile değil tüm birim ve şirketlerimizle gece gündüz çalışıyoruz, çalışacağız. Hedefimiz; Avrupa ülkelerinden daha iyi işler yapmak. Bu güzel şehri Türkiye´nin hatta Avrupa´nın yıldızı yapmak” şeklinde konuştu.

“EKİP ÇALIŞMASININ ÖDÜLÜ”
İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şeker de, fabrikanın önemli bir işlevi yerine getirdiğini ifade ederek, kalite belgesinin alınmasına katkı sağlayan tüm çalışanları tebrik etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İZAYDAŞ Genel Müdürü Recep Bilal Şengün ise, “Bu başarılı çalışmaların gerçekleşmesi bir ekip ruhunu ortaya koymanın, iyi bir ekip olmanın sonucudur. Birlikte çok önemli başarılara imza attığımız ve atacağımız tüm arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

“HERKES EĞİTİMLERE UYDU”
İZAYDAŞ´ta kalite belgeleri çalışmasını gerçekleştiren PQS firmasından Uluslararası Kalite Yönetim Uzmanı Fatih Sinan ise kapıcısından üst düzey yöneticilerine kadar kurumda çalışan tüm personelin eğitimlere çok riayet ettiğini, bu nedenle de eğitim sürecinin oldukça kısa sürede ve verimli bir şekilde tamamlandığını belirtti. Konuşmaların ardından ise belge takdimine geçildi.

İZAYDAŞ PASTASI
Gecenin sonunda, günün anısına hazırlanan ve üzerinde İZAYDAŞ´ın ismi bulunan dev pasta şirket Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şeker, İZAYDAŞ Genel Müdürü Şengün ve genel müdür yardımcıları tarafından kesildi. Ardından işinde önemli başarılar gösteren İZAYDAŞ personeline belgeleri verildi. Program kentimizin sevilen sanatçılarından Mali´nin verdiği mini konserle sona erdi. 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!