İyi ki “Evde Bakım” var

Ameliyat ettirilen genç Nagehan`a, nekahet döneminde Büyükşehir bakacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kimsesiz ve yardıma muhtaç hasta vatandaşlar için hayata geçirdiği evde bakım hizmetine aralıksız devam ediyor. Büyükşehir kısa bir süre önce  Gölcük Engelliler Derneği ile yaptığı ortak bir çalışma sonucu 27 yaşındaki Nagehan Çamur´a yardım elini uzattı.

DEPREMDE ENKAZDA KALDI

Gölcük Depremi´nde göçük altında kalan Nagehan o tarihten itibaren yürüyemiyor. Nagehan, bu nedenle sürekli oturmaktan kaynaklanan tıbbi sorunlar yaşıyor. Genç kızın yaşadığı ızdırabı gören Gölcük Engelliler Derneği ve Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Meclisi Başkanı Emine Cebeci Büyükşehir Belediyesi´nin Evde Bakım Hizmeti´nden yardım istedi. Başkan Cebeci´nin durumu iletmesi üzerine harekete geçen Evde Bakım Birimi, doktorları vasıtasıyla genç kızın ilk muayenesini gerçekleştirdi. Yapılan muayene sonucunda hastanın ağrılarından kurtulması için ameliyat olmasına karar verildi.

İSTANBUL´DA AMELİYATA ALINDI

Nagehan Çamur bu kararın ardından İstanbul Şişli Etfal Hastanesi´ne kaldırıldı. Buradaki doktorların da aynı kararı vermesi üzerine Nagehan ameliyat edildi. Başarılı geçen operasyonun ardından genç kız yıllardır çektiği ağrılarından kurtuldu.

USTAOĞLU VE CEBECİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve Gölcük Engelliler Derneği ve Özürlüler Meclisi Başkanı Emine Cebeci, Nagehan´ı tedavi gördüğü Şişli Etfal Hastanesi´nde ziyaret etti. Ustaoğlu ve Cebeci´yi karşısında gören Nagehan sevinç gözyaşlarını tutamadı. Genç kıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu, “Kızımızı iyi görmek bizi mutlu etti. Yaşadığımız bu tip olaylar, bize iyi ki Evde Bakım Hizmeti´ni hayata geçirmişiz dedirtiyor” şeklinde konuştu. Nagehan´a Başkan İbrahim Karaosmanoğlu´nun da geçmiş olsun dileklerini ileten Ustaoğlu, genç kızın sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi aldı.

GÖNLÜM RAHAT

Evde Bakım Hizmeti´nin önemine değinen Özürlüler Meclisi Başkanı Emine Cebeci de, “Bu hizmet nedeniyle Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ediyoruz. Gerçekten son derece anlamlı ve faydalı bir hizmet. Evde Bakım sayesinde artık gönlüm rahat” dedi.

EVDE BAKIM BAKACAK

Bu arada Nagehan´ın taburcu edilmesinin ardından Evde Bakım Hizmeti aracılığıyla kendisine bir refakatçi verilecek. Ayrıca hergün bir doktor ve bir hemşireden oluşan sağlık ekibi Nagehan Çamur´un evine giderek pansuman ve gerekli tedavisini yapacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!