İstiklal Marşı Şairi unutulmadı

İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy ölümünün 73. yılında SDKM’de düzenlenen törenle anıldı

İstiklal Marşı Şairi unutulmadı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 73. yılında özlem ve rahmetle andı. Büyük şairi unutmadığını ve unutturmayacağını en güzel şekilde ortaya koyan Büyükşehir Belediyesi, duygu yüklü bir tören düzenledi. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstiklal Marşı Şairi Akif’in hedeflerinin büyük eseri Safahat’ta toplandığını belirterek, gençlere bu büyük eseri okumalarını tavsiye etti. Akif’in ünlü “Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ ciğerim” dizelerini okuyan Başkan Karaosmanoğlu, doğruluk ve adaletten her ne pahasına olursa olsun taviz verilmemesi gerektiğini söyledi. Başkan’ın sözleri salondaki gençlerden büyük alkış aldı.