İsraf önlendi, hizmet arttı

Başkan Karaosmanoğlu Değirmendere`de vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılandı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan gezilerinde bu kez Değirmendere´ye konuk oldu. İftar sonrası Çınarlık Meydanı´nda vatandaşlarla sohbet eden Karaosmanoğlu, sevgi gösterisi ile karşılandı. Başkan, örnek bir kent oluşturma yolunda büyük mesafeler alındığını söyledi.

SEVGİ GÖSTERİSİ
Ramazan nedeniyle her akşam köylere ve beldelere konuk olarak iftarını vatandaşlarla birlikte açan Büyükşehir Belediye Başkanı, bu kez Değirmendere´de vatandaşlarla buluştu. Başkan Karaosmanoğlu´na Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Değirmendere Belediye Başkanı Hasan Özer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Mevlüt Demir ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. İftarını kapısını çaldığı bir vatandaşın evinde yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Çınarlık Meydanı´nda düzenlenen sohbet toplantısında ise sevgi gösterilere ile karşılandı.

KENTİMİZ ÖRNEK OLDU
Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler için Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, hizmetleri kentin her köşesine yaymak için planlı ve programlı bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “Yapılan hizmetler, hayata geçirilen projeler bu ülkede ilk kez uygulamaya konulan hizmetlerdir. Bugün yaptıklarımız Türkiye´de bir çok ile örnek oluyor. Bir zamanlar çöpü, pis kokusu, sanayisi dışında konuşulmayan Kocaeli, yaptıkları ile artık örnek bir il haline geldi. Doğa sporu yapmak isteyenler, olta balıkçıları, yüzücüler, yelkenciler, kuş gözlemcileri ilimize akın ediyor. Bu çok güzel bir gelişme” dedi.

KAYNAKLAR BEREKETLENDİ
Yerel yönetimlerin AK parti iktidarı döneminde güçlendirildiğini ifade eden Karaosmanoğlu, “Biz kaynaklarımızı israf etmiyoruz, ihtiyaca göre kullanıyoruz. Bu sayede kaynaklarımız adeta bereketlendi. Savurganlık yapmazsanız, israf etmezseniz, hizmette, üretim de artar. Biz savurganlık yapmadık, israf etmedik, bu kentte kendi kaynakları ile hizmet ürettik. Bir taraftan borç ödeyip, bir taraftan kentimizi modern ve çağdaş bir yapıya kavuşturmaya çalışıyoruz. Kendi ayaklarımızın üzerinde duruyoruz. Yapılanlar yeterli mi? Hayır henüz değil. Daha yapılacak çok işimiz var. Bu kenti her köşesi ile kalkınmış, köyleri cazibe merkezi olmuş bir yer haline getirmenin çabası içindeyiz. Büyük mesafe aldık. 2008 yılından sonra hizmetler ve projeler tek tek hayata geçirilince, kentimiz daha düzenli, daha güzel, daha modern bir yapıya kavuşacak. Sosyal yaralar sarılacak, insanlar daha huzurlu ve mutlu olacak” diye konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!