Işık, Adliye Köprüsü´nü denetledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, çalışmalar hakkında bilgi aldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve çalışmaları son aşamaya gelen Adliye Köprüsü´nde incelemelerde bulundu. Çalışmanın trafik çilesini büyük oranda rahatlatacağını belirten Işık, Büyükşehir Belediyesi´ni yaptığı çalışma nedeniyle kutladı.

KENT ESTETİĞİNE UYGUN
Büyükşehir Belediyesi, yapıldığı günden beri trafiği kaldırmayan ve sürekli tıkanan Adalet Köprüsü´nü 4 şeritli hale getirmek için 2 şeritli ilave köprü yapımını son aşamaya getirdi. Son detayların yapıldığı köprüde incelemelerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ve Yardımcısı Ali Alparslan´dan bilgi aldı. Akman, köprünün yakın bir süre içinde trafiğe açılacağını, bağlantıların tamamlanma aşamasına geldiğini ifade etti. Fikri Işık, köprünün kent estetiğine uygun olarak inşa edilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

ÇİLE SONA ERECEK
Köprünün yapıldığı günden beri hizmetten çok kente çile verdiğini hatırlatan Fikri Işık, “Yapılan çalışma sayesinde bu çile sona erecek. Köprünün 4 şeritli hale dönüştürülmesi ve D-100 bağlantılarının trafiğin yükünü kaldıracak kapasitede olması, yaşanan tıkanıklığın da önüne geçecek. İlave köprü yaptırarak, vatandaşa hizmet sunan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi gerçekten güzel bir hizmete imza attı” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!