“İşçimizle aile gibiyiz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi´nin yeni yöneticilerini kutladı. Ziyaret sırasında işçiye bakışını anlatan Karaosmanoğlu, işçilerle büyük bir aile anlayışı içinde çalıştıklarını söyledi.

BAŞARI DİLEDİ
Yapılan genel kurulda Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı görevine seçilen Ali Ufuk Yaşar, yöneticiler Salih Efe, Tekin Kara, Salih Akduman, Zübeyir Bayraktar, Yusuf Sami Çınar, Recep Kurt, Oğuz Bület Özcan, Veysel Leblebicioğlu ve Yılmaz Şişman´ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başarı dileğinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, zor bir görev üstlendiklerini belirttiği sendika yöneticilerinin başarılı olacağına inandığını söyledi.

AİLE BENZETMESİ
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki bütün işçilerle büyük bir aile olduklarını anlatan Karaosmanoğlu, “Çalışan bir insan çalıştığı işi sevmek durumunda eğer sevmezse o işte verim alamaz. İşinin mutfağında neler yapılmış neler yapılıyor bunları bilmeli. Yönetici arkadaşlara her zaman işçilere iyi davranmalarını, kırmamalarını, küçük düşürücü hareketlerde bulunmamalarını söylüyorum. İşçilerimle oturup çay içip, sohbet ediyorum. Bir işçi bu davranışım karşısında, ‘Başkanım 10 maaş ikramiye verseniz, sizinle içtiğim bu çay kadar zevk almazdım´ diyor. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Onları mutlu etmek bizim görevimiz” dedi.

İŞÇİYİ KULLANANLAR VAR
Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Başkan Karaosmanoğlu´na ziyareti için teşekkür etti. İşçileri en iyi şekilde temsil edeceklerini anlatan Ali Ufuk yaşar, “Şu an bin 700 sendikalı işçimiz var. Değişik fabrikalarda çalışıyorlar. Bundan önce sendikacılık hoyratça kullanılmış. Bazıları işçileri kullanmış. Ancak geçmişin muhasebesini bizim üzerimizde kurup, hareket eden işverenler var” diye dert yandı.