İşçi-memur göz taramasına

İşçi sağlığı ve güvenliği kapsamında başlattığı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir bugün (Salı) de tüm personelini göz taramasından geçirecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işçi sağlığı ve güvenliği kapsamında başlattığı sağlık taramalarını sürdürüyor. Büyükşehir, bugün (Salı) de işçi- memur yaklaşık 4 bin 587 personelinin göz taramasını gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi Meclis Fuayesi´nde yapılacak tarama Avrupa Göz Hastanesi doktorları tarafından gerçekleştirilecek. 8.30-17.30 arasında yapılacak olan taramaya Büyükşehir Başkan Vekili İlyas Şeker de katılacak.

AKCİĞER FİLMİ ÇEKİLMİŞTİ
Büyükşehir Belediyesi işçi sağlığı ve güvenliği kapsamında başlattığı taramalarına Köye Hizmet Daire Başkanlığı´nda görevli 300 personeline akciğer filmi çekerek start vermişti. Daha sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İZGAZ, İZAYDAŞ ve SEKA Park Otel çalışanlarının göz taramalarını yapan Büyükşehir Belediyesi bugün de ana binadaki memur ve işçi personeline göz taraması başlatıyor. Aynı göz taraması Perşembe günü İtfaiye Daire Başkanlığı´nda çalışan personele uygulanacak.

Büyükşehir daha sonra sürekli bilgisayarlı ortamda çalışan personelini göz muayenesinden geçirecek. Göz taraması gözün durumu ile ilgili ön bilgi veriyor ve herhangi bir tedavi uygulanmıyor. Ancak muayenede hekim tarafından teşhis konularak tedavi süreci başlatılıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!