İş veren ile işçi sendikaları iftarda buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, Yerel-Sen ve Hizmet-İş Sendikası üyeleri iftar yemeğinde buluştu. Yemekte, Eylül ayında gerçekleştirilen iş barışı konulu konferansta alınan kararlar konuşuldu.

İŞ BARIŞI KONUŞULDU
İş veren sendikacıları ile işçi sendikasını buluşturan iftar yemeği, Maçka Restorant´ta yapıldı. İftar yemeğine, Yerel-Sen Başkan Vekili Mustafa Çöpoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Büyükşahin, Yerel-Sen Genel Sekreteri Halil Üstündal, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Taştekin, Kocaeli İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi Laboratuvarı Müdürü Yıldız Ünel, Hizmet-İş yönetim kurulu üyeleri ve işçi temsilcileri katıldı. İftar yemeğinde yerel iş barışı kongresindeki tarafların imza attığı konulara değinildi. Konuklar yerel iş barışı projenin iş dünyası adına önemli bir çalışma olduğunu dile getirdi.