İnönü Caddesi´ne sıkı takip

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, caddeyi gezip, denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnönü Caddesi`nde yapılan çalışmaları kurmaylarıyla denetledi. Esnafın katılımı ile caddeyi baştan sona dolaşan Karaosmanoğlu, esnaftan biraz sabırlı olmalarını istedi.

KURMAYLARI İLE DOLAŞTI
Yağan yer yağmurdan sonra kullanılamaz hale gelen İnönü Caddesi`nde alt yapı çalışmaları, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun talimatı ile bir ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Çocuk Parkı ile Kolordu Komutanlığı arasındaki alanda başlatılan çalışma nedeniyle her fırsatta caddedeki çalışmaları denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki akşam yine caddede denetime çıktı. Esnafın katılımı ile caddeyi dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, üst yapımının gerekli kısa süre içinde tamamlanacağını belirtti.

BAŞKAN SABIR İSTEDİ
Esnafla dertleşen Başkan Karaosmanoğlu, insanların rahat edebilmesi için 30 yıldır ihmal edilen alt yapının yapılması gerektiğini söyledi. Karaosmanoğlu, “Her yağmurda yaşanan çilenin hep birlikte bitmesini istiyorsak biraz sabırlı olmalıyız. Bende bir an önce işin bitmesini istiyorum. Her işin bir sırası var. Birisini atlayarak diğerini yapmamız makyajdan başka bir iş olmaz. Yapılan bu çalışmalar sırasında elbette hep birlikte sıkıntılarımız olacak. Ancak bu sıkıntıların sonunda hep birlikte özlem duyulan caddeye kavuşacağız” dedi.

20 GÜNDE BİTECEK
Yapılan çalışmalarla modern şehircilik anlayışı olduğu için şehrin geleceğine yönelik takım halinde çalıştıklarının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, gerek esnafla gerekse çalışan işçilerle sohbet etti. Şehir içi trafiğin oldukça yoğun olduğunu ve çalışmaların bir an önce bitirilmesini isteyen Karaosmanoğlu, “Üst yapı çalışması her ne kadar bir ayda bitirilecekmiş gibi planlansa da, alt yapı çalışmasında olduğu gibi 24 saat süreyle aralıksız çalışmalar sürdürülecek. Gerekirse ekipler iki katına çıkarılacak. Çalışmalar 20 günde tamamlanacak” şeklinde talimat verdi.


Ayrıca esnafın istediği kaldırım modelini de kısa sürede tamamlanılacağını ve kaldırımların özürlü vatandaşların kullanılmasına uygun olarak yapılacağını da belirten Başkan, çekilen her çilenin sonunda rahatlık yaşanacağını da söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!