İlk iftara yoğun ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan ayının ilk iftarını Halkevi Meydanı`na kurulan çadırda açtı. Büyükşehir Belediyesi`nin bu yıl ilk kez hazırladığı çadır ilk iftar gününde dolup taşarken, teravih namazının ardından gerçekleştirilen eğlenceler özellikle çocuklardan büyük ilgi gördü.

SADE VATANDAŞ GİBİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, iftar çadırına Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Dikmen`le birlikte geldi. İftar vaktinden önce Başsavcı Dikmen`le yemek sırasına giren başkan Karaosmanoğlu, daha sonra yine vatandaşların arasına oturdu.

Yemeğin ardından meydanda kurulan standları gezen Başkan Karaosmanoğlu, gıda reyonlarında iş yeri sahiplerinin ikramlarını geri çevirmedi ve bazı ürünlerin tadına baktı. Ardından da sağlık ürünleri satan bir standda Başsavcı Dikmen`le birlikte tansiyonunu ölçtürdü.

ÇOCUKLARLA EĞLENDİLER
Başkan Karaosmanoğlu, teravih namazını Fevziye Camii`nde kıldıktan sonra, aynı çadırda çocuklar için gerçekleştirilen eğlenceleri izledi. Karaosmanoğlu`na burada eşi Behiye Hanım ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün de eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!