İlimizde Tekvando şöleni

Belediyeler arası Tekvando Şampiyonası`na ev sahipliği yapıyoruz

Komşu iller arasında düzenlenen Belediyeler arası Tekvando Şampiyonası´nın ikinci ayağı ilimizde gerçekleşecek. Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor´un ev sahipliği yapacağı şampiyona 6 Mayıs Pazar günü SEKA 50. Yıl Spor Salonu´nda yapılacak.

12 TAKIM KATILIYOR
Şampiyonaya Büyükşehir Kağıtspor´un yanı sıra Adapazarı Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Esjim Spor Kulübü, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü, Manisa Akhisar Belediye Spor Kulübü, Bilecik Telekom Spor Kulübü, İzmir Bornova Belediyesi Spor Kulübü, Afyon Ekmen Belediyesi Spor Kulübü, Bursa Osmangazi Spor Kulübü, İsparta Şampiyonlar Spor Kulübü, Bursa Orhangazi Spor Kulübü, Hendek Çamlıca Belediyesi ve Balıkesir Gençlik Spor Kulübü takımları katılacak. Balıkesir´de yapılan birinci ayak müsabakalarında tüm rakiplerini geride bırakarak 1 nci olan Büyükşehir Kağıtspor, kendi sahasında yapılacak olan müsabakalarda da liderliğini devam ettirmek istiyor.

HERKES DAVETLİ
Müsabakalar Pazar günü saat 10:00´da başlayacak ve akşam saatlerine kadar devam edecek. Şampiyonanın organizasyon sorumluluğunu yapan Büyükşehir Kağıtspor Tekvando Antrenörü Cemal Temel, salona girişin ücretsiz olduğunu belirterek tüm spor severleri şampiyonanın yapılacağı salona davet etti.

Şampiyonaya katılacak Büyükşehir Kağıtsporlu sporcular :

Minik Yıldız Bay :
Hasretcan Aksu    27 kilo