İki beldeye 30 bin ton asfalt dökülecek

Köseköy ve Uzunçiftlik için üst yapı düzenleme ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üst yapı ihalelerine hafta başında iki belde ile devam etti. Bahçecik, Karşıyaka, Hisareyn, İhsaniye, Halıdere, Kuruçeşme, Derince, Yuvacık, Suadiye ve Alikahya´nın ardından Köseköy ve Uzunçiftlik´te alt yapısı tamamlanan yollar için ihaleye çıkıldı.

6 AYDA TAMAMLANACAK
Fen İşleri Daire Başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye toplam 6 firma katıldı. İhalede en düşük teklifi 3 milyon 295 bin YTL ile Güneş Nakliyat verirken, en yüksek teklif 3 milyon 730 bin YTL ile Granit Mühendislik Mimarlık´tan geldi. İhaleyi kazanan firma, yer teslimi yapıldıktan sonraki 6 ay içinde çalışmalarını tamamlayacak.

UZUNÇİFTLİK´TE 5 KM
Büyükşehir Belediyesi Uzunçiftlik beldesindeki çalışmalarını, 100. Yıl, İstiklal, Bağdat, Cumhuriyet 1, Cumhuriyet 2, Cumhuriyet 3. caddelerinde yürütecek. Asfalta hazırlık için, yaklaşık 11 bin metreküp kazı yapacak olan ekipler, kaldırımlarda baskı beton, renkli parke ve bordür kullanacak, yollara 15 bin ton sıcak asfalt dökecek. Toplamda ise 5 kilometrelik yol yenilenmiş olacak.

KÖSEKÖYDE 6.3 KM
Köseköy beldesindeki çalışmalar için de, aynı şekilde baskı beton, renkli parke ve bordür kullanılacak, 15 bin ton sıcak asfalt dökülecek. Çuhane, Atatürk 1, Atatürk 2, Atatürk 3, Kazım Karabekir, Gazi Yasin, Bağdat, Türk İş, Fevzi Çakmak, Gazi Osman Paşa ve 17 Ağustos Caddelerinin elden geçirilmesiyle toplamda 6.3 kilometrelik yol yepyeni bir görünüme kavuşacak.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ

Güneş Nakliyat

3 milyon 295 bin YTL

Taş Yapı

3 milyon 395 bin YTL

Eka İnşaat

3 milyon 528 bin YTL

Rota İnşaat

3 milyon 575 bin YTL

Simge Mat

3 milyon 673 bin YTL

Granit Müh. Mim.

3 milyon 730 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!