İki başkandan ortak denetim

Karaosmanoğlu ve Yenice, önce İnönü Caddesi, ardından Turgut ve Zabıtan Mahallesinde incelemelerde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, halen üst yapı düzenlemesi devam eden İnönü Caddesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Caddenin her iki tarafındaki esnafı tek tek ziyaret eden ve dinleyen başkanlar, ekiplere bazı uyarılarda da bulundu.

İLK DURAK İNÖNÜ CADDESİ
Başkan Karaosmanoğlu ve Yenice´nin temasları, sabah saatlerinde İnönü Caddesiyle başladı. Baç Kavşağından itibaren caddesi gezen başkanlara, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman teknik bilgiler verdi. İncelemeleri sırasında bölgede bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Karaosmanoğlu ve Yenice, esnaların hem sorunlarını, hem de çalışmalar ile ilgili önerilerini dinledi.

Çalışmaların biraz daha hızlandırılmasını isteyen, özellikle kaldırımlarda gerçekleştirilecek yeni düzenlemelere dikkat edilmesi gerektiğini belirten esnaflar, caddede kaliteli malzeme kullanılması ve yenileme çalışmalarının işlerine de yansıyacağını umduklarını ifade etti.

Başkan Karaosmanoğlu, esnaftan gelen taleplerin yanı sıra, kendi tespit ettiği bazı eksiklikleri de Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman´a ileterek, gerekli değişikliklerin yapılması talimatını verdi.

TURGUT VE ZABITAN´DA
Üç saatlik İnönü Caddesi gezisinin ardından Turgut Mahallesi ve Zabıtan Mahallesinde sürdürülen çalışmaları, yine Başkan Halil Vehbi Yenice ile birlikte inceleyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, burada da vatandaşları dinlemeyi ihmal etmedi. Başkanı karşılarında gören mahallenin gençleri ise spor yapacak alan bulmakta zorlandıklarını dile getirirken, Karaosmanoğlu mazeret üretmek için değil, sorun çözmek için geldiklerini, yapılabilir tüm imkanları zorlayacaklarını belirterek, Başkan Yenice´den konunun takipçisi olmasını istedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!