İhsaniye´ye modern hizmet binası

Binanın birinci bloğu tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve belde belediyelerini kalkındırma hamlesi kapsamında İhsaniye´ye yeni ve modern bir hizmet binası yapıyor. Kısa süre önce temeli atılan ve iki bloktan oluşan binanın birinci bloğu tamamlandı.

KABA İNŞAAT BİTİYOR
1999 depreminden bu yana prefabrik binada hizmet veren İhsaniye Belediyesi´nin yeni hizmet binası 2 bin metre karelik kapalı bir alanda inşa ediliyor. Bodrum, zemin kat, birinci ve ikinci kattan oluşan birinci bloğun kaba inşaatı tamamlandı.Zemin katta ise Fen İşleri, İSU, İZGAZ ve Zabıta hizmeti verecek ofisler yer alacak. Birinci katta, Hesap İşleri, Emlak İstimlak, Meclis Salonu ve parti odaları bulunuyor. Binanın ikinci katında ise Başkanlık Makamı, Yazı İşleri ofisleri, Encümen Toplantı Salonu ve kütüphane yer alacak.

AĞUSTOS´TA BİTECEK
İhsaniye Belediyesi yeni hizmet binasını ikinci bloğunda ise çok amaçlı bir düğün salonu bulunuyor. İhsaniye´nin önemli bir açığını kapatacak olan hizmet binasının Ağustos ayı sonunda hizmete girmesi hedefleniyor.