İhsaniye bölgesinde 3 ayrı doğalgaz ekibi çalışıyor

Terra-1 programı kapsamında yer alan Gölcük Şirinköy Kalıcı Konutları`na doğalgaz verilebilmesi için başlatılan çalışmalar yoğun tempoda devam ediyor.

Terra-1 programı kapsamında yer alan Gölcük Şirinköy Kalıcı Konutları`na doğalgaz verilebilmesi için başlatılan çalışmalar yoğun tempoda devam ediyor. BOTAŞ Basınç Düşürme İstasyonu`nun bulunduğu Yuvam Akarca Konutları bölgesindeki çelik hat döşeme çalışmalarını tamamlayan ekipler, halen İhsaniye ve Şirinköy`de çalışmalarını sürdürüyor.

SELİMİYE DERESİ İÇİN ÖZEL GEÇİŞ
İhsaniye Lisesi karşısında, Şirinköy`de kurulacak bölge regülatörü mesafesinde ve özel geçiş yapılacak olan Selimiye deresinde bulunan ekipler önemli mesafe kat etti. Şirinköy Kalıcı Konutları`nın içinde çalışan iki ayrı ekip ise polietilen hat döşeme çalışmalarını yürütüyor. Bu çalışma tamamlandıktan sonra servis hattı montajlarına başlanacak.

ARALIKTA DOĞALGAZ VERİLECEK
Yapılacak olan çalışmalarla aralık ayı içerisinde Şirinköy Kalıcı Konutları`na doğalgaz verilmesi hedefleniyor. Envy-Üçer müşavirliğinde, Özyapı firması tarafından yürütülen çalışmalar, İZGAZ yetkilileri tarafından sık sık denetleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!