İdari personele yeni elbise

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde kat görevlisi olarak görev yapan idari işler personeli, bundan böyle tek tip elbise ile çalışacak. Yelek, gömlek ve pantolondan oluşan yeni takımlar kullanılmaya başlandı.

GÜLEN YÜZLER DİKTİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen kumaşlar, özürlü personelin görev yaptığı Gülen Yüzler´e ait dikimevinde dikildi. Lacivert renkte yapılan yeni elbiselerin Büyükşehir personeline teslim edilmesi nedeniyle, AK Parti Grup Salonunda sade bir tören düzenlendi.

HER YIL YENİLENECEK
Törende açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi İdari İşler Daire Başkanı Fatih Akbulut, üniformaları çok beğendiklerini söyleyerek, Gülen Yüzler personeline teşekkür etti. Gülen Yüzler Müdürü Yasin Özlü ise uygulamayı düzenli hale getireceklerini, Büyükşehir Belediyesi idari işler personeline her yıl yeni kıyafetler dikerek hediye edeceklerini belirtti. Mini törenin ardından Büyükşehir Belediyesi ana binasında görev yapan 33 personel, yeni kıyafetleriyle çalışmaya başladı.