Hokeycilerden İstanbul´a plakalı tarife

Buz hokeyi lideri Büyükşehir Kağıtspor, İstanbul Paten Kulübü´nü 34-2´lik skorla geçti

Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi`ndeki temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, hafta sonu kendi sahasında oynadığı İstanbul Paten takımına gol yağdırdı. İki puan farkla lider durumda bulunan Büyükşehir Kağıtspor, alınan bu galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu.

SERKAN`DAN 14 GOL
Geçtiğimiz hafta en güçlü rakibi Polis Akademisi`ni 11-2 yenerek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştıran Büyükşehir Kağıtspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Paten Kulübü`nü ağırladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz, maç sonu aldığı 34-2`lik skorla adeta İstanbullu hokeycilere plakayı yazdırıp İstanbul`a yolladı. Serkan Yapıcılar`ın 14 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada Oleg Vaslyev 10, Gökhun Öztürk 2, Ufuk Güçlü 2, Caner Baykan 2 ve Erhan Üretmen 4 gole imza attı. Lig ikincisi Polis Akademisi ise, haftayı Şampiyon Kulüp karşısında aldığı 26-0`lık galibiyetle tamamladı.

BU HAFTA RAKİP ANKA
Güzel bir oyun sonucunda sahadan farklı bir skorla galip ayrılan Büyükşehir Kağıtspor, bu hafta başkent deplasmanında ANKA spor ile karşılaşacak. Pazar günü Ankara Belpa Spor Salonu`nda bu maçın başlama saati 16.15 olarak belirlendi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten antrenör Tarık Göçmen, “Her maçımıza final karşılaşması gibi çıkıyoruz. İstanbul Paten maçını da kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Oyuncularımın motivasyon ve performansından son derece memnunum. Bu hafta aldıkları skor nedeniyle hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!