Hizmet fırtınası Alikahya ile başlıyor

Büyükşehir`in yapımını tamamladığı projeler ard arda düzenlenecek törenlerle hizmete girecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yarından başlayarak, Temmuz ayının ortalarına kadar yapımını tamamladığı birbirinden önemli projelerini hizmete sokacak. Sahil düzenlemeden kültür merkezleri açılışlarına kadar birçok hizmet düzenlenecek törenlerle ardı ardına hizmete girecek.

ALİKAHYA İLE BAŞLIYOR
İlk açılış töreni yarın gerçekleştirilecek. Yuvam Akarca Konutları 2. Etap önünde yapılan piknik ve mesire alanının açılışı için saat 18.30´da bir tören düzenlenecek.

BELDENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ
6 bin 74 metrekarelik sert zemin üzerine inşa edilen piknik ve mesire alanında yapay göletten, yürüyüş yollarına, havuzdan, çocuk oyun ve spor alanlarına kadar birçok detay yer alıyor. Beldenin çehresini  değiştiren alanda ayrıca 7 adet pergola restoran ve kafeterya bulunuyor. Piknik ve mesire alanına Büyükşehir Belediyesi tarafından bin 927 adet bitkimi dikimi yapıldı.

PAZAR GÜNÜ KİRAZLIYALI SAHİLİ
Büyükşehir Belediyesi Alikahya Mesire Alanı´nın ardından pazar günü de kısa süre önce düzenlemesini yaptığı Kirazlıyalı Sahili´nin açılışını gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin´in evsahipliğinde gerçekleştirilecek olan tören saat 19.00´da başlayacak.

HİZMET FIRTINASI SÜRECEK
Büyükşehir Belediyesi gelecek hafta da açılışlarına devam edecek. 5 Temmuz Perşembe günü Gebze´deki Sevgi Mağazası´nın şubesi ile Değirmendere Kültür Merkezi´nin açılışları yapılacak. Saat 18.00´deki Gebze Sevgi Mağazası´nın ardından saat 20.00´de de Değirmendere Kültür Merkezi hizmete girecek. 6 Temmuz Cuma Acısu Kültür Merkezi, 7 Temmuz Cumartesi Derbent Spor Kompleksi, 9 Temmuz Pazartesi Darıca Osmangazi Köprülü Kavşağı ile 12 Temmuz Perşembe günü de Gebze Eskihisar Köprülü Kavşakları törenle hizmete girecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!