Hindistan Başkonsolosu Büyükşehir´de

Başkan Karaosmanoğlu, İstanbul Başkonsolosu Verma´yı makamında kabul etti

Hindistan`ın yeni İstanbul Başkonsolosu Praveen Verma, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. Konuk başkonsolos gerçekleştirdiği tanışma ziyaretinde Kocaeli ile ilgili bilgiler aldı, iki ülke arasındaki dostluk ilişkilerinin önemine değindi. Gerek kültürel gerekse ticari iş birliğinin artırılmasını istediklerini ifade eden Verma`ya, Başkan Karaosmanoğlu da aynı dilekleri paylaştığını söyledi. Kısa süren ziyarette Verma şeref defterini de imzalarken, konuk başkonsolosa ziyaretin ardından İzmit Saat Kulesi`nin kristal maketi hediye edildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ile Başkan Danışmanı Erkan Ayan da ziyarette hazır bulundu.