Her yer çok güzel olacak

Derince harikalar sahilini gezen Başkan Karaosmanoğlu vatandaşlarla piknik yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Harikalar Sahilini gezdi. Piknik yapan vatandaşların arasına katılan Başkan Karaosmanoğlu, kenti örgü örer gibi elden geçirdiklerini belirterek, son derece önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, yapılan çalışmalarla artık denize kavuşulduğunu, Körfez´in Kocaelililere gülümsemeye başladığını kaydetti.

 

VATANDAŞA BİLGİ VERDİ
Başkan Karaosmanoğlu´nun sahil gezisine Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut ve Derince Belediye Başkan yardımcıları da katıldı.
Derince Harikalar Sahilinde piknik yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Kenti örgü örer gibi ilmek ilmek elden geçirdiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Birçok önemli çalışmayı gerçekleştirdik. Ancak her şey bir anda olmuyor. Yavaş  yavaş zamanla çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi.

SAHİLLERİMİZ GÜZEL OLDU
Bu arada vatandaşlar sahil düzenleme çalışmaları ve Harikalar Sahili için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Göreve geldikleri ilk günden itibaren Körfez´in temizlenmesi ve vatandaşların sahillerden yararlanabilmesi için çalıştıklarını bildiren Başkan Karaosmanoğlu, “Arıtma tesislerimizi devreye soktuk. Sahillerimizi oya gibi işliyoruz. Görüyoruz ki bunları yapınca vatandaşlarımız sahillerine, Körfez´ine koşuyor. Büyük bir hasret var. Yaptığımız sahillerde vatandaşlarımızın dinlendiğini, aileleriyle vakit geçirdiklerini görmek beni çok mutlu ediyor” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli´ni çok daha güzel bir şehir yapmak için gece gündüz çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ
  Başkan Karaosmanoğlu bu arada her zaman olduğu gibi yine çocuklara büyük ilgi gösterdi. Çocuklara çikolata dağıtan Başkan Karaosmanoğlu hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Bu arada geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı yürüyemeyen 30 yaşındaki Volkan Eser´i gören Başkan Karaosmanoğlu, Volkan´a akülü araba alınması için talimat verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!