Hedefe 20 Km kaldı

Köy yollarına 220 km soğuk asfalt dökme kararlılığında olan Büyükşehir hedefe yaklaştı.

2007-2008 sezonu içinde köy yollarına 220 km soğuk asfalt dökme kararlılığı ile yola çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu hedefine yaklaştı. Mayıs ayında sezonu açan Büyükşehir ekipleri bugüne kadar köy yollarına 200 km soğuk asfalt döktü. Geriye kalan 20 km´lik alandaki soğuk asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

8 KM SOĞUK ASFALT
Bu çerçevede geçtiğimiz hafta da merkeze bağlı Doğantepe köy yolu ile ara bağlantı yollarında soğuk asfalt çalışması yapıldı. Doğantepe- Karatepe, Doğante- Deremahalle, Doğantepe Azra Mahallesi yolu, Yuvacık- Yakacık Mahalle yolu ile Taksim - Hamzadağ Caddesi yollarına yapılan çalışma ile bu yollara toplam 8 km soğuk asfalt döküldü.

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN
Yapılan asfalt çalışması ise her zaman olduğu gibi vatandaşın yüzünü güldürdü. Doğantepe´de yaşayan 67 yaşındaki Ahmet Tekoğlu 40 yıldır köyler arası yollarda herhangi bir çalışma olmadığına işaret ederek, “Büyükşehir Belediyesi yollarımıza el attı. Yapılan yol çalışması sayesinde çamursuz, tozsuz mahallelerimiz, bağlantı yollarımız oldu. Teşekkür ederiz” dedi. Yetkililer havaların soğuk asfalt dökümüne uygun olduğu sürece çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!