Hedef: ´Köylere de spor tesisi´

Bağdatspor´un kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, amatör sporlarla ilgili olarak hedef büyüttüklerini söyledi. Sadece şehir merkezlerine değil köylere de spor tesisi yapmak istediklerini belirtti.

BAĞDATSPOR 30 YAŞINDA
Kocaeli Amatör Küme takımlarından Bağdatspor 30. yaşını, dün akşam Antikkapı Restaurant`ta kutladı. Kocaeli spor camiasının bir araya geldiği gecede Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu amatör takımlara müjdeler verdi.

“SADECE FUTBOLA DEĞİL”
Boş buldukları tüm bölgelere spor sahası yapacaklarını vurgulayan, bu konuda tüm spor kulüplerinden yardım isteyen Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli`nde yalnızca futbola değil sporun her branşına kucak açacaklarını söyledi. Bu amaçla hedeflerini de büyüttüklerini kaydeden Karaosmanoğlu, “Köylerimize sadece futbol sahası değil spor tesisleri yapacağız. Kaynaklarımız var. Bunun için her türlü özveriyi göstermeye hazırız” dedi.

“BENİM GİBİ YÜRÜYÜN”
Amatör sporları her fırsatta teşvik edeceklerinin altını çizen Karaosmanoğlu daha sonra kendini örnek gösterdi, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmanın yolu spordur. Her yaşta herkesin spor yapması gerek. Hiçbir sporu yapamıyorsanız benim gibi yürüyüş yapın” açıklamasını yaptı.

BAŞKANA PLAKET
Bağdatspor Kulüp Başkanı Necdet Ormancı`nın ev sahipliğindeki gecede Başkan Karaosmanoğlu ile kulübe katkıda bulunan şahıs ve kuruluşlara plaket ve teşekkür belgeleri verildi. Geceye Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin, KASKF Başkanı Rafet Kırgız, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirel ve Bağdatsporlular katıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!