‘Haydi Çocuklar SPORA´

Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olmayı ilke edinen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okulların kapanmasıyla birlikte yaz tatiline çıkan çocuklara spor yaptırarak eğlendirmek için ücretsiz yaz spor okulları açıyor.

ÜCRETSİZ VE HERKESE AÇIK
Gerek sporculara yaptığı malzeme yardımları, gerekse de sporcuların sağlıklı alanlarda spor yapabilmesi için hizmete açtığı spor tesisleri ile sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Büyükşehir Belediyesi, yaz tatiline çıkan çocukları da ihmal etmedi. 17 branşta yaz spor okulları açarak çocuklara spor yaptırarak eğlendirmeyi planlayan Büyükşehir Belediyesi, yaz spor okullarının kapılarını tüm çocuklara açtı. Dağcılık, atletizm, judo, tekvando, karate, futbol, voleybol, basketbol, jimnastik, güreş, buz hokeyi, buz pateni, yüzme, satranç, masa tenisi, bisiklet ve tenis branşlarının yer aldığı spor okullarında, uzman antrenörler eşliğinde eğitimler verilecek. Eğitimler, başvuru sayısına göre en yakın spor tesislerinde verilecek.

17 BRANŞ
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bu 17 branşta yaşları 7 ile 14 arasında değişen çocuklar spor vasıtasıyla eğlenileceği belirtildi. Yaz spor okullarına kayıtlar devam ederken, kayıt yaptırmak isteyenler Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı KO-MEK kurs merkezlerine ve Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri´nde yer alan Büyükşehir Kağıtspor kulübü ile Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası´na müracaat edebilecek. Temmuz ve Ağustos aylarında iki periyot halinde verilmesi planlanan spor dersleri, hafta içi yada hafta sonu öğrencinin seçimine göre 2 gün olarak verilecek. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 2264031 ve 2266096 nolu telefonları arayabilecek.