Haydi Çocuklar Şenliğe

Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Kocaeli Çocuk Şenliğinin dolu dolu içeriğiyle sizleri eğlendirmesini bunu yaparkende kişisel becerilerinizi sanatsal alanlarda geliştirmesini diliyorum..

Sevgili Çocuklar;

Yarınların teminatı olarak gördüğümüz siz çocukların daha iyi yetişmesi daha iyi eğitilmesi ve sıcak bir aile ortamında büyümesi hepimizin ortak arzusudur.. Ama hayat şartları çoğu kez gönlümüzden geçeni yapmaya, gerçekleştirmeye yetmiyor..

Ülkemizin en güzel doğal güzelliklerine sahip illerinden biri olan Kocaelide sizler için daha yaşanılır bir kent ortamı oluşturmak üzere çalışmalarımıza başladık.. Altyapı ihtiyaçlarını giderecek çalışmaların yanından sizlere nefes aldıracak gönlünüzce koşup, güvenle oynayabileceğiniz oyun alanları ve sosyal yapıları Kocaelinin her yerine yapacağız..

Kocaeliyi örnek bir yaşam merkezi haline getirmek için çalışmalarımız sürerken sizleri yarınlara hazırlamada büyük önemi olduğuna inandığımız sosyal çalışmalar ve aktiviteleri; kültür, sanat gösterileri doğa ve çevre gezileri, şenlikler, spor müsabakaları düzenlemeye devam edeceğiz..

Bütün çocuklarımıza sağlıklı, neşeli ve eğlenceli günler diliyorum..

İbrahim KARAOSMANOĞLU

• Körfez Rotary Kulübü - İnteracts
  • Mavi Hilal İnsani Yardım Vakfı
  • TEMA Kocaeli Temsilciliği

"Yoksulluğun Çocuklar Üzerindeki Etkileri" Sempozyumu Canlı Kamera ile izlemek için tıklayınız

Çocuk Şenliği Etkinlikleri Programı İçin Tıklayınız