Havuzda Şampiyon Kocaeli Yıldızlar

Büyükşehir Belediyesi tarafından yüzme yarışlarına ilgi büyüktü. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri İzmit Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan yüzme yarışları ile devam etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri İzmit Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan yüzme yarışları ile devam etti. 2 gün süren yarışlarda 570 sporcu mücadele etti.

BÜYÜK İLGİ
Kulüpler arası Kurtuluş Kupası yüzme müsabakaları adı altında düzenlenen şampiyonada ilk gün 308 sporcu, 2. gün ise 262 sporcu kıyasıya mücadele verdi. Sporcu velilerinin de büyük ilgi gösterdiği yarışmalarda, salonda oturacak yer bulmak neredeyse imkansız hale geldi.  Minik yüzücülerin gösterdiği form grafiği izleyenleri büyüledi.

KOCAELİ YILDIZ BİRİNCİ OLDU 
Toplam 6 kulübün mücadele ettiği müsabakalarda minik yüzücüler birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Kocaeli Yüzme Kulübü, Yıldızlar Yüzme Kulübü, Poyrazspor, Akademi Spor Kulübü, Çınarlı Yüzme, Saraybahçe Gençlik ve Spor Kulüpleri takım halinde yarışmalarda mücadele etti. Yarışmalar sonrasında takım sıralamasında Kocaeli Yıldızlar Yüzme Kulübü 1. olurken, ikinci Akademi Yüzme Kulübü, 3. Poyrazspor Kulübü, 4. Çınarlıspor, 5. Gençlikspor ve 6. Saraybahçe Gençlik ve Spor Kulübü elde etti. Yarışma sonrasında dereceye giren takım ve sporculara çeşitli ödüller verildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!