Hava yağmurlu, Kayahan süper

Büyükşehir´den Cumhuriyet´in 82. yılına yakışır kutlama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl Kocaelililere muhteşem bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 82. yıldönümünde ünlü sanatçı Kayahan`ı Kocaelililerle buluşturarak bayram sevincini ikiye katladı.

 

BAŞKAN HALKIN ARASINDA İZLEDİ
Daha önce Anıtpark`ta yapılacağı duyurulan konser yağmur nedeniyle Perşembe Pazarı`nın kapalı alanına alındı. Yaklaşık 1 saat boyunca tüm şarkılarını Kocaelililer birlikte seslendiren usta sanatçıya eşi İpek Acar vokalleriyle destek verirken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konseri halkın arasından izledi.

 

“İKİNCİ TAKIMIM KOCAELİSPOR”
Havanın yağışlı ve soğuk olmasına rağmen konsere Kocaeli halkı yoğun ilgi gösterdi. Ünlü sanatçı saat 21.30`da kendisini izlemeye gelen Kocaelililerin alkışları arasında sahneye çıktı. Sanatçı konserine başlamadan önce tüm Kocaelililerin Cumhuriyet Bayramı`nı kutladı. Ünlü sanatçı yine konser öncesi 1982 yılında bir yıl İzmit`te çalıştığını, İzmit`te akrabaları ve bir çok dostunun bulunduğunu, ikinci tuttuğu takımın Kocaelispor olduğunu söylediği sırada konseri izlemeye gelenler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

 

“CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, konser sonrasında Kocaelililer`i tanıdık ses ve yorumuyla büyüleyen ünlü sanatçıya plaket ve çiçek takdim etti. Başkan Karaosmanoğlu konsere gelenlerin soğuk havaya rağmen Perşembe Pazarı alanını ısıttıklarını söyleyerek, “Tüm Kocaeli halkının Cumhuriyet Bayramı`nı ve önümüzdeki Ramazan Bayramı`nı kutluyorum” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!